Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Anode Energie

Informatie Anode Energie

Anode Energie is een zelfstandige energieleverancier met verschillende doelgroepen. Niet alleen consumenten, maar ook grote industriële klanten, de glastuinbouw, kantoren en het MKB worden bediend door Anode Energie. Het handelt ook op buitenlandse energiemarkten. Het heeft leveringsvergunningen in Luxemburg en België.

Anode Energie is in 2001 opgericht door Eric van Teeffelen met het idee dat er bij de inkoop en levering van energie met aandacht dient te gebeuren. Betrouwbaarheid, klanttevredenheid en duurzame bedrijfsresultaten staan hoog in het vaandel bij Anode Energie.

De naam Anode Energie komt van het Griekse woord ‘anodos’. Dit betekent de weg omhoog. Bij elektrolyse is een anode de pool waar de stroom vandaan komt. Het bovenste deel van het logo staat voor de anode, en de functie van Anode als energieleverancier. Het onderste deel is de kathode, die staat voor de toevoer van stroom. Dit staat symbool als inkoper van stroom. Anode is een naam die in het buitenland kan worden uitgesproken en de letter A staat vooraan in het alfabet.

Het hoofdkantoor van Anode Energie staat in het centrum van Barendrecht. Het is een klein bedrijf die toch de inkoopvoordelen heeft van een grote onderneming.

Zonnepanelen bij Anode Energie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: http://www.anode.nl/veelgestelde-vragen/duurzame-energie
Update: 6 september 2018

Overstappen naar Anode Energie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 2 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 2 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Noldijk 31
2991 VH
Barendrecht
0180 - 644 404

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice