Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Budget Energie

Informatie Budget Energie

BudgetEnergie is in eind 2011 opgericht. Dit nieuwe label van Atoomstroom richt zich vooral op consumenten en levert groene stroom. BudgetEnergie is één van de snelst groeiende nieuwe energieleveranciers in Nederland. De online prijsvechter heeft inmiddels al meer dan 125.000 klanten.

BudgetEnergie wil graag de beste online energieleverancier zijn. Door transparant te zijn en de producten zo simpel mogelijk te houden, probeert BudgetEnergie gemakkelijk en overzichtelijk te zijn voor de klant. Dit doen zij door lage tarieven en een persoonlijke service. Zij werken met een klein serviceteam, bestaande uit eigen medewekers. Ook leveren zij 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Hiermee stimuleren zij hun klanten om beter om te gaan met energie en om zelf energie op te wekken.

De reden dat zij zulke lage tarieven kunnen aanbieden, is dat zij lagere kosten hebben dan de grote, logge energiebedrijven. Ook communiceert BudgetEnergie zoveel mogelijk via internet, e-mail en social media. Dit is niet alleen snel en gemakkelijk maar ook een stuk goedkoper. Ook is veel te regelen via de online omgeving ‘Mijn Budget Energie’, waar de meterstanden zijn door te geven of het voorschotbedrag aan te passen is.

BudgetEnergie lijkt zich de laatste tijd ook te specialiseren in collectieve energie-inkoopacties. Zij hebben onlangs de veilingen van de ANWB, Consumentenbond, VEH en ANBO (Ouderenbond) gewonnen.

Wanneer je een contract afsluit bij BudgetEnergie, zal je 14 dagen voor de start van de levering de helft van het totale vastrecht van tevoren moeten betalen. De andere helft wordt verwerkt in de voorschotbedragen. Het is niet mogelijk om een enkel tarief af te sluiten wanneer je twee actieve telwerken hebt.

Zonnepanelen bij Budget Energie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.budgetenergie.nl/groene-stroom/terugleveren-salderen
Update: 6 september 2018

Overstappen naar Budget Energie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 8 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 8 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

 

 

Contactgegevens

Postbus 11950
1001 GZ
Amsterdam
020 - 205 55 55

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice