Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

DGB Energie

Informatie DGB Energie

DGB energie is ontstaan uit De Groene Belangenbehartiger en opgericht in 2001 door Mark Logtenberg. Onder de noemer DGB zijn twee bedrijfstakken te onderscheiden. Allereerst de energietak waaronder energieleverancier DGB Energie valt. Sinds 2007 zijn zij zelfstandig en leveren zij zowel gas als elektriciteit. Kenmerkend voor DGB Energie is een typisch Oer-Hollands bedrijf met de wortels in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte kopen zij duurzame energie in bij de agrarische sector, van agrariërs zelf. Veelal uit de duurzame bron biomassa. Daarnaast zon-, wind- of waterkracht. Wil je ook meedenken vanuit de collectiviteitsgedachte? Dan zijn zij uw energiepartner met verstand van zaken!

Zonnepanelen bij DGB Energie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
Bij een dubbele meter wordt het verbruik van beide telwerken bij elkaar opgeteld en wordt de opgewekte stroom op uw jaarlijkse verbruik in mindering gebracht.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.dgbenergie.nl/faq-items/kan-ik-bij-dgb-energie-salderen
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar DGB Energie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Lange Spruit 1a
7773 NE
Hardenberg
0523 - 683 339

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice