Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Eneco

Informatie Eneco

Eneco is een energieonderneming die niet alleen activiteiten in Nederland, maar ook in Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België heeft. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Met 3.500 medewerkers helpen zij zo’n 2,2 miljoen bedrijven en consumenten.

Eneco zet zich in voor duurzame energie voor iedereen. Ze hebben een uitgesproken duurzame missie. Zij willen duurzaam opwekken, verhandelen, transporteren en leveren. Dit doen zij onder andere door praktische oplossingen te bedenken zodat klanten energie kunnen besparen en opwekken.

Samen met alle betrokkenen bij Eneco (klanten, bedrijven, overheid, aandeelhouders en investeerders) probeert Eneco om steeds duurzamer te worden. Dit wordt gedaan door flink te investeren in duurzame productiecapaciteit. Er wordt veel geïnvesteerd in windenergie op zowel land en zee. Dit wordt gedaan in Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België.

Zonnepanelen bij Eneco.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt wordt eerst in mindering gebracht op uw jaarlijks verbruik in de uren waar het normaal tarief geldt en daarna pas op uw verbruik in de daluren, dit is voordeliger voor de klant.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding van €0.092 per kwh.

Voor meer info: https://www.eneco.nl/zonnepanelen/saldering/#watleverthetop
Update: 6 september 2018

Overstappen naar Eneco.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Postbus 1014
3000 BA
Rotterdam
088 - 895 59 55

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice