Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

EnergieFlex

Informatie EnergieFlex

EnergieFlex is een van de jongste energieleveranciers in Nederland. Zij willen de markt vernieuwen door nieuwe oplossingen aan te dragen, waarmee zij claimen de kosten met ruim dertig procent te kunnen terugdringen. Zij proberen de klant te helpen door een simpele jaarnota op te stellen en de verbruikers af te rekenen op basis van werkelijk verbruik of in de vorm van prepaid.

Hierin zijn zij uniek. Zij zijn momenteel de enige leverancier waarbij je op je werkelijke verbruik of op basis van prepaid kunt betalen. Dit komt doordat zij hierbij werken met slimme meters. Slimme meters kunnen digitaal de meterstanden uitlezen en doorsturen. Als je nog geen slimme meter hebt, dan schiet EnergieFlex deze in de meeste gevallen voor. Let hierbij op de aanbiedingen die zij doen om deze website. Doordat EnergieFlex jouw daadwerkelijke verbruik weet, kan je per maand afgerekend worden voor wat je hebt verbruikt. Zo hoef je nooit bij te betalen bij de jaarafrekening.

Bij prepaidenergie betaal je van tevoren. Je schaft hier energietegoed aan en dit werkt eigenlijk hetzelfde als bij een prepaid telefoon. Het is hierdoor flexibel en simpel, en je betaalt nooit te veel voor je energie. Wanneer je tegoed op is word je niet direct afgesloten. De filosofie achter prepaidenergie is dat je bewuster met energie omgaat.

Zonnepanelen bij EnergieFlex.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://energieflex.nl/teruglevering
Update: 6 september 2018

Overstappen naar EnergieFlex.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Johan Huizingalaan 400
1066 JS
Amsterdam
088 - 304 10 00

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice