Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Huismerk Energie

Informatie Huismerk Energie

Huismerk Energie is een kleine energieleverancier die in 2012 is opgericht door Peter den Biesen en Loek Otters. Zij willen zich onderscheiden door een hoogwaardige klantenservice en duidelijkheid te bieden over de herkomst van energie.

Het liefst zien ze dat heel Nederland voorzien wordt van wind- en zonne-energie uit de eigen omgeving. Ze leveren zelf ook zonne- en windenergie die is opgewekt in Nederland. Ook stimuleren ze de opwekking van energie en willen ze hierbij helpen.

Ze focussen zich op lokaal geproduceerde groene energie. Zij hebben voor het product ‘Lokaal groen’ een HIER Klimaatbewust certificaat. Doordat zij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zij (naar eigen zeggen) zeer efficiënt en persoonlijk te werk gaan. Hierin verschillen zij van de grotere energieleveranciers.

Zonnepanelen bij Huismerk Energie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.
Deze vergoeding is bij Huismerk Energie altijd gelijk aan het levertarief.

Voor meer info: https://huismerkenergie.nl/zelf-opwekken/zonne-energie
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar Huismerk Energie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Postbus 125
6500 AC
Nijmegen
088 - 105 11 22

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice