Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Innova Energie

Informatie Innova Energie

Missie

Het is onze missie om tot de beste te behoren op het gebied van energielevering en duurzame energieoplossingen voor ondernemers. Innova Energie is uw partner in energiezaken. Dit doen wij met inzichtelijke, transparante voorwaarden en directe open communicatie.

Onze waarden

Wij ondernemen met gevoel, verstand en passie. Drie begrippen waarmee wij, samen met u, willen bijdragen aan betaalbare en schone energievoorzieningen en u als ondernemer helpen te kiezen voor duurzame en kostenbesparende energie-initiatieven en -oplossingen.

Daarin zijn wij ambitieus. Ons doel is om voortdurend te verbeteren en in uw belang te zoeken naar innovatieve, duurzame en kostenbesparende energieoplossingen. Dit doen wij door klantgericht werken te verankeren in het DNA van ons bedrijf.

Met passie en betrokkenheid hebben wij oog voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Ook al zijn wij nog jong; onze stip aan de horizon wordt steeds verlegd.

Wij werken vanuit realiteit, met durf en daadkracht aan een nieuwe en betere toekomst, voor u en onszelf.

Samenwerken is de mantra van ons succes. Wij helpen eerst u, dan elkaar en delen onze kennis en vaardigheden om de beste oplossingen te vinden voor ú: onze klant.

 

Contactgegevens

Oude Middenweg 75
2491 AC
Den Haag
0703016610

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice