Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

NLE

Informatie NLE

NLE (voorheen: De Nederlandse Energie Maatschappij) is in 2004 opgericht. Het is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Ze zijn voornamelijk bekend van de televisie-commercials. Vanaf 2005 zijn zij begonnen om de traditionele energieleveranciers uit te dagen, tot ze in 2007 besloten om een prijsvechter te worden en de energiemarkt open te breken.

De grote doorbraak werd gemaakt in 2009 met de televisiereclame van Maurice de Hond. De reclame waarin hij meldt dat 94% van de Nederlanders te veel voor zijn energie betaald wordt eerst nog aangevochten als ‘te veel gezag’, maar dit wordt in een hoger beroep weggewoven. Het aantal klanten verdubbelt door deze campagne.

Hierna wordt Natasja Froger ingezet. De commercial waarin ze begint met “Lieve allemaal…” is een hit en levert 15.000 klanten per week op. Hierna wordt de uitdrukking “Ik zeg doen!” opgenomen in de Dikke Vandale.

In 2010 wordt Frans Bauer ingezet in een commercial. Deze reclame wint een Loden Leeuw. Ook hebben ze in dit jaar een WK-actie. Iedere klant krijgt een jaar gratis stroom wanneer Nederland wereldkampioen zou worden. Na het bereiken van de halve finale leverde dit na een half al 6.000 nieuwe klanten op. In 2011 winnen ze nogmaals een Loden Leeuw, door de reclame met Johan Derksen die Nederland verteld dat ze ‘wakker’ moeten worden.

Zonnepanelen bij NLE.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.nle.nl/energie/salderen
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar NLE.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

 

Contactgegevens

Postbus 23064
3001 KB
Rotterdam
088 - 730 73 07

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice