Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nuon

Informatie Nuon

Nuon bestaat sinds 1904 door een fusie van PGEM, PEB Friesland, ZGN en VNB. Een aantal jaren hierna werd ook nog Energie Noord West ingelijfd. Hieruit is Nuon ontstaan. Nuon staat voor nutsbedrijf oost noord. Dit omdat de meeste oorspronkelijke bedrijven in het noorden en oosten gevestigd waren.

Vanaf 1 juli 2009 is Nuon een onderdeel geworden van Vattenfall. Dit is een van de grootste elektriciteitsproducenten van Europa en de grootste warmteproducent. Zij zijn, naast Nederland, ook actief in Scandinavië, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Er werd een belang van 49% overgenomen voor zo’n 5 miljard euro. In 2015 wordt dit uitgebreid naar een belang van 100%. Opvallend is dat Vattenfall volledig in eigendom is van de Zweedse staat. In 2013 kwamen er berichten vrij waaruit bleek dat Nuon enorme verliezen maakt en dat Vattenfall Nuon (deels) wilt verkopen.
Nuon is ook eigenaar van enkele elektriciteitscentrales in Nederland.

Zonnepanelen bij Nuon.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding van €0.07 per kwh.

Voor meer info: https://www.nuon.nl/producten/zonnepanelen/salderen
Update: 6 september 2018

Overstappen naar Nuon.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Postbus 40021
6803 HA
Arnhem
0900 - 0808

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice