Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Pure Energie

Informatie Pure Energie

Bij Pure Energie ben je niet alleen klant, je helpt ook mee om Nederland te verduurzamen.
90% van de winst investeren ze in nieuwe, groene energieprojecten. De overige 10% gaat naar het Pure Energie Fonds, het eigen goede doelen fonds waarmee ze duurzame projecten in Nederland ondersteunen.


De missie: Nederland groener maken, voor nu en de toekomst. Pure Energie is de enige energieleverancier in Nederland die alleen 100% groene stroom levert uit eigen windmolens en zonnepanelen. Daarbij zorgen ze ervoor dat er meer groene stroom in Nederland wordt gemaakt door continu te werken aan nieuwe wind- en zonneprojecten. Daarom zijn ze al vijf keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door Greenpeace, Consumentenbond en Natuur&Milieu!

Zonnepanelen bij Pure Energie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding van €0.12 per kwh.

Voor meer info: https://pure-energie.nl/groene-energie/salderen
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar Pure Energie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

 

Contactgegevens

Hengelosestraat 569
7521 AG
Enschede
0800 - 101 30 00

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice