Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Qurrent

Informatie Qurrent

De oprichting van Qurrent in 2006 was er één met een goede insteek, namelijk de consument steeds minder energie te laten verbruiken en de consument helpen bij het opwekken van de eigen energie. Het monitoren van energieverbruik speelt hierbij een grote rol. In 2008 kwam Qurrent daarom met de Qbox, een energiemonitor voor in de meterkast waarop zowel het energieverbruik als de opwekking van energie wordt bijgehouden.

Qurrent wilt zich onderscheiden van andere energieleverancier met écht groene stroom. Qurrent is in 2011 vanwege dit duurzame karakter samengegaan met Stichting DOEN en met de HIER Klimaatcampagne. Stichting DOEN kennen we van de Nationale Postcode Loterij en maakt dat Qurrent energie levert tegen inkoopprijzen. Qurrent handelt namelijk enkel kostendekkend en dus zonder winstoogmerk. De HIER Klimaatcampagne zet zich in voor behoud van het klimaat en ziet in Qurrent het energiebedrijf van de toekomst vanwege de duurzame energie die ze leveren.

In 2014 is Qurrent gestart met het daadwerkelijk leveren van energie, groene energie wel te verstaan. De stroom is 100% groen en in Nederland opgewekt en de CO2-uitstoot die het verbruik van gas met zich meebrengt, wordt gecompenseerd met duurzame energie- en bosprojecten waar Qurrent in investeert. Onder alles wat Qurrent doet, mag het klimaat niet lijden. Je hebt bij Qurrent naar eigen zeggen alles zelf in de hand. Je kiest op welke wijze je energie wilt hebben en hoeveel je wilt verbruiken door inzicht in je eigen energieverbruik.

Qurrent werkt ook met een community voor iedereen die zijn of haar eigen energie opwekt. Qurrent noemt haar klanten energiepioniers en wilt zoveel mogelijk mensen bewegen om te kiezen voor een duurzame en energieneutrale samenleving. Met de energiepioniers-campagne probeert Qurrent naamsbekendheid te creëren en hun visie over te brengen om zo meer energiepioniers te verkrijgen.

Zonnepanelen bij Qurrent.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding van €0.10 per kwh.

Voor meer info: https://www.qurrent.nl/updates/stroom-opwekken-met-zonnepanelen
Update: 6 september 2018

Overstappen naar Qurrent.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Willem Fenengastraat 23
1096 BL
Amsterdam
088 - 777 12 00

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice