Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

UnitedConsumers

Informatie UnitedConsumers

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met als doel de consument zo veel mogelijk te laten besparen vanwege het collectief inkomen van producten die onmisbaar zijn voor conumenten. Je kunt UnitedConsumers dus zien als een soort inkoopcollectief. De insteek is dan ook dat als je met een grote groep mensen iets inkoopt het veelal goedkoper is dan wanneer je dit alleen doet. UnitedConsumers mikt op alle zogenoemde commodities, producten die nodig zijn, maar geen emotionele waarde kennen (energie, brandstof, verzekeringen et cetera).

UnitedConsumers verzorgt de administratie van energie. Het opwekken laten ze over aan Electrabel waar ze een relatie mee hebben. Omdat ze meerdere producten aanbieden (energie, motorbrandstof, telecom en verzekeringen), is UnitedConsumers onderscheidend door de korting die ze geven vanwege de collectieve inkoop van de producten. Door alles in één keer aan te pakken, zegt UnitedConsumers te kunnen zorgen voor honderden euro’s korting op jaarbasis.

UnitedConsumers wordt veelal goed beoordeeld door hun klanten. Een naar eigen zeggen goede en snelle klantenservice leidt tot deze goede beoordeling. UnitedConsumers eindigt daarom hoog in de beoordelingslijsten van onze site en in die van de Consumentenbond. Ook het streven naar een langdurige klantrelatie zal een positieve rol spelen in de goede klantbeoordeling. UnitedConsumers probeert ervoor te zorgen dat klanten altijd een goede prijs betalen voor energie.

Zonnepanelen bij UnitedConsumers.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.unitedconsumers.com/energie/zonnepanelen/index.jsp
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar United Consumers.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Luchthavenweg 20
5657 EB
Eindhoven
040 - 235 05 60

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice