Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Vrijopnaam

Informatie Vrijopnaam

Zij vinden dat iedereen in Nederland de mogelijkheid moet hebben om zelf zonne-energie op te wekken.
Waarom? Omdat er hoognodig iets moet veranderen in de energiemarkt. Nederland is voor het overgrote deel nog steeds afhankelijk van de energie die wordt opgewekt in de grote kolencentrales. Dat moet veranderen. Niet langer is duurzaam opgewekte energie een vrijblijvende optie. Zij willen de onafwendbare transitie naar duurzaam opgewekte energie faciliteren en versnellen.

Hoe? Door niet langer op de overheid te wachten maar door jou in staat te stellen om zelf energie op te wekken. De productie aan duurzaam opgewekte energie in Nederland wordt zo vergroot: paneel voor paneel.

Wie? De oprichters van Vrijopnaam zijn Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas Wijnen. Ze hebben verschillende achtergronden en carrières, maar vonden elkaar in een gemeenschappelijke ideaal: het vinden van een oplossing die iedereen zelf in staat stelt om de transitie in de energiemarkt te versnellen.

Zonnepanelen bij Vrijopnaam.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt in de daluren wordt in mindering gebracht op het jaarlijks verbruik in de daluren en hetzelfde geldt voor de stroom die is opgewekt in de uren waarvoor het normale tarief geldt.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.vrijopnaam.nl/zelfopwekken
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar Vrijopnaam.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Postbus 37019
3005 LA
Rotterdam
085 - 303 26 52

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice