Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

WoonEnergie

Informatie WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Omdat ze zijn opgericht door woningcorporaties, kennen ze deze wereld als geen ander.

Missie
Zij vinden dat huurders recht hebben op voordelige energie. En op een betrouwbare en betrokken organisatie die hen bijstaat om hun energiekosten nog verder te verlagen. Nu én in de toekomst. Zij kiezen voor duurzame relaties. Met klanten, met woningcorporaties en met de samenleving. Daarom werken ze samen aan betaalbare energie en duurzaamheid.  

Visie en strategie
Duurzaamheid zit bij ze in de genen. Zij willen dat huurders, hun klanten, over een paar jaar nog steeds tevreden zijn. Over de tarieven, over de service en over de organisatie. Zij streven ernaar dat woningcorporaties langdurig met WoonEnergie willen samenwerken. Omdat ze merken dat zij hun ambities begrijpen en kunnen helpen bij het waarmaken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Daarom leveren ze uitsluitend 100% groene stroom, opgewekt uit duurzame bronnen. Beter voor ons milieu, beter voor de komende generaties.

Ze willen huurders en woningcorporaties gemak, vertrouwen en voordeel bieden. Een veilige plek in de energiewereld die voor velen steeds onoverzichtelijker wordt. Daarom doen ze bijvoorbeeld niet aan kleine lettertjes of ingewikkelde contracten. Uiteraard bieden ze een scherp tarief, dat altijd tot de laagste drie van Nederland behoort. En hebben ze een goede en gratis klantenservice. Dankzij de compacte organisatie blijven ze toegankelijk en kunnen ze efficiënt werken, zodat ze tijd overhouden om te doen waar ze goed in zijn: huurders en woningcorporaties helpen met besparen.

WoonEnergie helpt huurders om minder energie te verbruiken. Dat lijkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. Zoals gezegd, ze kiezen voor een duurzame relatie met hun klanten. Dus luisteren ze goed naar hun wensen op het gebied van woon- en energielasten. Dat contact houdt ze maatschappelijk betrokken, maar vormt ook een investering in een langetermijnrelatie met de klanten.

Om hier concreet invulling aan te geven zijn ze gestart met het WoonEnergie BespaarPlan: een helder en interactief stappenplan, met een duidelijk resultaat. Voor de huurder: lagere energielasten. En voor de woningcorporatie: een bijdrage aan de duurzaamheidsdoelen door minder gezamenlijke CO2-uitstoot.

WoonEnergie: samen voordeel

Zonnepanelen bij WoonEnergie.

-Enkele meter:
Als u meer verbruikt (bijv. 1800kwh) dan u opwekt (bijv. 700kwh) wordt eerst de opgewekte stroom op uw jaarlijkse stroomverbruik in mindering gebracht.
U betaalt dus bij dit voorbeeld voor 1100kwh aan stroom (1800-700).

-Dubbele meter:
De stroom die u opwekt wordt eerst in mindering gebracht op uw jaarlijks verbruik in de uren waar het normaal tarief geldt en daarna pas op uw verbruik in de daluren, dit is voordeliger voor de klant.
Meer uitleg over piek- en daluren

Als u jaarlijks meer opwekt dan u verbruikt levert u stroom terug aan de leverancier en ontvangt u voor elke kwh een terugleververgoeding.

Voor meer info: https://www.woonenergie.nl/service/teruglevering
Update: 6 september 2018
 

Overstappen naar WoonEnergie.

Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 90 dagen stappen altijd over na het einde van het huidige contract. Hierdoor wordt een opzegboete of het mislopen van een welkomstkorting voorkomen. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 90 dagen worden direct overgezet. Een eventuele opzegboete en/of misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed.

Contactgegevens

Olympia 1e
1213 NS
Hilversum
0800 - 1466

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice