Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Alles over 4G

Over het 4G-netwerk
Er wordt veel gesproken over het 4G-netwerk. Veel providers adverteren ermee en u kan er bijna niet meer omheen. Maar wat is het eigenlijk? En waarom zou u 4G willen? Welke telefoons zijn er geschikt voor en hoe is de dekking in mijn omgeving? Hieronder vertellen we er meer over.

Dekking 4G per provider
Zie http://scenner.nl/4g-dekking_per_provider

Of kijk op https://www.4gdekking.nl/

Wat is 4G?
4G is de vierde generatie van het mobiele netwerk. Het is de opvolger van 3G, wat al jaren door heel Nederland beschikbaar is en waar alle providers gebruik van maken. 4G is een snellere en stabielere internetverbinding. De snelheden en stabiliteit van het netwerk zorgen er zelfs voor dat er geen verschil merkbaar is tussen 4G- en WiFi-netwerken.

4G+, 4G Max, LTE-A? Wat is het verschil?
Met 4G+, 4G max en LTE-A wordt de uitbreiding van 4G-functionaliteiten bedoeld. Enkele nieuwe toestellen zijn hiervoor geschikt. Eerst wordt met deze uitbreiding getest in de grote steden. KPN, Tele2 en Vodafone communiceren maximale snelheden tot 225 Mbps en T-Mobile geeft aan dat er een maximale snelheden tot 150 Mbps gehaald kunnen worden.

Waar voor 4G de gemiddelde snelheden liggen op 40 Mbps, is de verwachting dat de snelheid van 4G+ 50% hoger komt te liggen.

Is 5G het netwerk van de toekomst?
De 5e generatie mobiele netwerken. Inmiddels beschikken alle providers over een 4G-netwerk en wordt er hard gewerkt aan de opvolger. In Europa zullen we tot minimaal 2020 moeten wachten totdat er gebruik gemaakt kan worden van 5G.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice