Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

BKR Registratie

Een BKR registratie is niet standaard. Als u de telefoon ineens betaalt of als u minder dan 250 euro per jaar gaat afbetalen voor de telefoon, dan krijgt u geen registratie.

“Let op, geld lenen kost geld”
Vanaf 1 januari 2017 zijn verkopers van mobiele telefoons in combinatie met een abonnement, verplicht deze melding op hun website (en op andere plekken waar die combinatie getoond word) te plaatsen. Inclusief informatie over de rente en dergelijke. Want vanaf 1 januari 2017 wordt de aanschaf van een abonnement met een mobiele telefoon die wordt betaald in maandelijkse termijnen  gezien als een lening voor de telefoon.

Vanaf 1 mei 2017 wordt  een lening voor de mobiele telefoon bij Stichting BKR geregistreerd. Dit geldt alleen als de lening voor het toestel hoger is dan € 250 per jaar. Deze regelgeving staat vast in de Wet op het financieel toezicht (Wft) en valt onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Negatieve BKR-registratie
Pas als u de lening niet aflost krijgt u een negatieve BKR-registratie en dat kan invloed hebben op andere leningen (bijvoorbeeld voor een huis of een creditcard).

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice