Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Kosten besparen met een zuinige auto

Datum: 2019-11-29 | Categorie: Algemeen | Auteur: Marieke

 

Naast dat een zuinige auto beter is voor het milieu, is het ook nog eens beter voor de portemonnee. Het barst dan ook van spaarzame occasions op de tweedehands markt die zuinig zijn met brandstof en elektriciteit. 

Door het groeiende aanbod van hybride en elektrische auto's, wordt het overstappen naar een energiezuinige auto een steeds kleinere stap. Een stap die voor steeds meer mensen binnen handbereik ligt. (Binnen)steden weren oude, vervuilde auto's en kleine, praktische personenauto's winnen het van de grote benzineslurpers. 

Maar welke auto's zijn dan zuinig? 

Elektrische auto's

Elektrische auto's zijn de nieuwkomer aan kop. Het aanbod wordt steeds groter waardoor deze auto's een serieuze concurrent vormen voor de benzineauto. Voorbeelden van elektrische auto's zijn Tesla Model 3, Hyundai Ioniq Electric en de Nissan Leaf. 

Hybride auto's

Tot januari 2017 gingen hybride auto's (met zowel een elektro- als een benzinemotor) als zoete broodjes over de toonbank. Door de afschaffing van de fiscale voordelen kwam hier echter abrupt een eind aan. Ondanks blijft het aanbod op de tweedehands automarkt erg groot. Hybrides van de Aziatische makelij zijn het zuinigst. Toyota is hier het merk wat hoog scoort wat betreft zuinigheid met zijn modellen Yaris, Corolla en Prius. 

Benzineauto's

Hoewel elektrische auto's steeds populairder worden, blijven er ook benzineauto's die een combinatie bieden van compact, zuinig en betaalbaar. De Suzuki Celerio en de Nissan Pixo zijn goede voorbeelden van benzineauto's die spaarzaam zijn qua brandstofverbruik. 

Door Merel Sanders

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice