Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Vijf fabels over het overstappen van energieleverancier

Datum: 2019-11-13 | Categorie: Energie | Auteur: Marieke

 

Veel mensen stappen nooit over van energieleverancier omdat ze denken dat het te veel moeite is en het hen niet veel oplevert. Dit is echter helemaal niet waar Lees hier de vijf grootste fabels over het overstappen van energieleverancier.

Overstappen kost veel tijd en moeite

Overstappen was nog nooit zo simpel. Het enige wat je hoeft te doen is onze energievergelijker in te vullen, kiezen welke deal het beste bij jou past en vervolgens het contract aanvragen. Wij regelen vervolgens de overstap! 

Ik krijg een overstapboete wanneer ik overstap als mijn oude contract nog loopt

Wanneer je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit en je je contract nooit verlengt hebt, kun je eenvoudig overstappen zonder dat er sprake is van een overstapboete. Ook wanneer je een contract hebt voor bepaalde tijd kun je kosteloos overstappen mits je contract binnen 2 maanden afloopt. De nieuwe leverancier houdt dan rekening met de einddatum van je huidige contract. Enkel wanneer je contract nog langer dan 2 maanden duurt, loop je het risico op een boete. 

Hoe langer het contract, hoe voordeliger

Ook dit is een fabel. Een 1-jarig contract is vaak voordeliger door de welkomskorting die je ontvangt bij het overstappen. Dit maakt het voordelig om ieder jaar over te stappen!

Als ik overstap zit ik misschien tijdelijk zonder stroom en gas

De nieuwe energieleverancier houdt rekening met de einddatum van het huidige contract. Het nieuwe contract gaat dus in wanneer het oude contract stopt. Je zit dus nooit zonder stroom en gas! 

Ik bespaar niks wanneer ik overstap van energieleverancier

Door steeds bij dezelfde leverancier te blijven, loop je eigenlijk ieder jaar de welkomskorting mis. Vaak wisselen is dus juist voordelig! 

Wat in ieder geval een feit is; wanneer je niks doet, betaal je sowieso te veel. 

 

​Door Merel Sanders

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice