Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Zo sluit je een woonverzekering af

Datum: 2019-11-10 | Categorie: Algemeen | Auteur: Marieke

Eindelijk een nieuw gekocht! Dit betekent helaas ook dat er naar een woonverzekering gekeken moet worden. Waar moet je eigenlijk op letten en wat is het verschil tussen een inboedelverzekering en opstalverzekering. Wij leggen het je uit. 

Een inboedelverzekering verzekerd simpelweg al je spullen in huis, van kleren tot meubels, en de opstalverzekering verzekert je woonhuis zelf en alles wat eraan vast zit; muren. Beiden zijn belangrijk want zowel je spullen in huis kunnen op veel manier beschadigen als je huis zelf. Met deze verzekeringen ben je dan ook verzekerd tegen de financiële gevolgen hiervan. 

Maar valt een ingebouwde keuken dan onder inboedel of opstal? 

Alles wat je meeneemt als je gaat verhuizen, valt onder de inboedelverzekering. De rest is opstal. Ligt de vloer gelijmd dan is het opstal, ligt de vloer los dan valt het weer onder inboedel.

Wat houd zo een inboedel- en opstalverzekering precies in?

Een inboedelverzekering heeft een all risk dekking met garantie tegen onderzekering tot 175.000 euro en een opstalverzekering van 750.000 euro. Het standaard eigen risico is 500 euro, maar bij inboedel en opstal tegelijk geldt slecht eenmaal het eigen risico. Het is overigens niet verplicht om beide verzekeringen af te sluiten, wel is het vaak een vereiste van de hypotheekverstrekker. 

​Door Merel Sanders

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice