Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Thuiswinkel Waarborg

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Baasjes verzekeren huisdier vaker

Datum: 2019-07-31 | Categorie: Algemeen | Auteur: Marieke

Tegenwoordig worden huisdieren steeds vaker in de verzekering gedaan door hun baasjes. Zij laten zich verzekeren voor ziekte en inentin van het huisdier. Met name honden worden steeds vaker bij de verzekering aangemeld voor een huisdierenpolis, geven verzekeraars aan.

Al jaren ziet Reaal Dier en Zorg het aantal eigenaren met een hond die een verzekering afsluiten groeien. De Vivat-dochter heeft sinds begin dit jaar 12.000 nieuwe klanten verwelkomd. Vorig jaar rond deze tijd sloten ruim 7000 baasjes een polis af voor hun huisdier, de aanwas nu is dus 55% meer. 

Slecht 20% van de nieuwe polissen zijn voor de kattenbaasjes. De huisdieren worden steeds vaker als volwaardig lid van de het gezin gezien denkt Reaal Dier en Zorg. De extra medische mogelijkheden van tegenwoordig leiden ook tot hogere kosten waardoor het uitnodigend is om een polis af te sluiten.

Ohra geeft ook aan meer animo onder de huisdierenbaasjes waar te nemen. In de afgelopen maanden ziet de verzekeraar een toename bij de instroom van nieuwe klanten. De dierenartskosten worden hoger door de nieuwe technieken die mogelijk zijn, hier schrikken klanten van. Onlangs had de verzekeraar te maken met een klant waarvan de hond een batterij had opgepeuzeld. Vervolgens moest er een echo worden gemaakt en foto's worden gemaakt en een operatie uitgevoerd worden. Deze kosten bedroegen 1346 euro. 

Een woordvoerder van Ohra geeft aan dat de instroom van nieuwe polissen met 5300 in het eerste halfjaar groter is dan bij Reaal, de concurent. 35% van de verzekerden is een kattenbaasje en 65% is een baasje van de hond, geeft Ohra aan. 

Inshared geeft ook aan een flinke toename in vraag naar polissen te zien in het eerste halfjaar, dit gaat met name over de polissen die volledige dekking bieden van medische kosten. Over de aantal wil de verzekeraar niets loslaten. 

 

 

 

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice