Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Besparen op de boodschappen

Datum: 2019-07-18 | Categorie: Algemeen | Auteur: Marieke

Bent u al bekent met de uitspraak 'where did al my money go'? Precies, we geven allemaal veel geld uit aan boodschappen. Als dit ook op u van toepassing is dan hebben wij een paar tips voor u op een rij gezet om te helpen besparen op de boodschappen. Lees snel verder hoe ook u kunt besparen op de dagelijkse boodschappen.
 

Tip 1: Maak uw eten zelf
 
Het scheelt een hoop als u gerechten en snacks zelf maakt ten opzichte van de voorverpakte snacks en gerechten.
U kunt erg gemakkelijk zelf pizza, pastasaus, popcorn of muesli/granola maken. Ook willen wij u meegeven dat het handig is als u in het weekend een bananencake bakt. Dit zorgt ervoor dat u in het weekend lekker thuis koffie kan drinken met een plak bananencake erbij in plaats van elders.
 
Tip 2: Koop uw producten los
 
U hoeft in de supermarkt geen hele tros bananen te kopen als u denkt dat dit teveel zal zijn. Het lekkere van de supermarkten die wij kennen is dat u zelf het aantal kan bepalen omdat producten los verkrijgbaar zijn.
 
Tip 3: Bekijk de kortingknallers
 
Denk bij kortingsknallers bijvoorbeeld aan de bonus aanbiedingen van Albert Heijn. U kunt de bonuskaart koppelen aan uw eigen account, hier ontvangt u dan persoonlijke aanbiedingen op. Bijvoorbeeld op producten die u veel koopt. Bekijk voor u boodschappen gaat doen waar hetgeen dat u wilt kopen momenteel in de aanbieding is, dan is de keuze snel gemaakt!
 
Tip 4: Eet en koop volkoren/granen brood
 
Wit brood lijkt misschien goedkoper, maar u heeft wel meer sneetjes nodig voor u verzadigd bent. Volkorten en/of granenbrood vult beter dus u eet hier ook minder van dan van wit brood. Zo kunt u dus toch langer doen met volkoren/granen brood en dat zorgt ervoor dat het brood goedkoper is.
 
Tip 5: Wissel in vlees/gevogelte
 
U kunt bijvoorbeeld een keer kippendijen eten in plaats van een kipfilet. Als de kipfilet momenteel minder voordelig is dan vlees van kippendij, dan kunt u dat vlees beter kopen. Ook kunt u kiezen voor een vegetarisch gerecht en van groente uw lasagne maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld courgette of pompoen. U hoeft hier dan ook geen gehakt voor te kopen. Dit scheelt ook in de portemonnee.
 
Tip 6: Wissel uw drinken af
 
Koolzuurhoudende dranken of drankjes met een smaakje zijn een stuk duurder dan een glas water. Uiteraard heeft u niet altijd zin in een glas water, maar om geld te besparen helpt het wel om meer water te drinken. U kunt het water ook leuker maken door middel van fruit (citroen of appel) of groenten (munt of komkommer). Uiteraard is dit ook een stuk gezonder dan de koolzuurhoudende dranken met allerlei conserveringsmiddelen.
 
Tip 7: Kook wat meer eten
 
Het kan ook aardig wat geld besparen als u bijvoorbeeld voor een groep vrienden kookt en deze kosten met elkaar deelt.
Bovendien is samen eten ook nog eens een stuk gezelliger! U kunt bijvoorbeeld een soort eetclubje oprichten en spreek af welke dagen wie voor wie kookt en split zo de kosten. Ook is het handig om wat meer eten te koken en daarna in te vriezen zodat u op dagen dat u even geen zin heeft om te koken het eten uit de vriezer kunt eten niet onnodig gaat bestellen.
 
 
Tip 8: Niet met honger de supermarkt in
 
Op een moment dat u veel trek heeft is het onverstandig om naar de supermarkt te gaan. Als u met een knorrende maag boodschappen gaat doen komt u thuis met veel te veel boodschappen en onnodige snacks. Dit komt doordat u op het moment dat u veel trek heeft zin heeft in alles wat u in de winkel ziet.
 
Tip 9: Boodschappen voor de hele week

Save the best for the last zeggen we ook wel, de weekboodschappen. Doe bijvoorbeeld op zondag boodschappen voor de hele week. U hoeft dan maar één keer naar de supermarkt en zo voorkomt u dat u onnodig extra dingen koopt. Ga op zaterdag of zondag even goed zitten en bedenkt wat u gaat eten. Dit kan vervolgens op het lijstje en allemaal in één keer gehaald worden.
 

 

 
 

 

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice