Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Energie vraagt om helderheid

Datum: 2019-03-08 | Categorie: Energie | Auteur: Jeroen

Energie duurder

De verwachting is dat de energierekening aankomende jaren verder gaat stijgen. Door de afspraken in het Klimaatakkoord zal onze energie duurder worden. Het is de bedoeling dat (Nederlandse) huishoudens minder energieverbruik nodig zullen hebben. Dit komt door (betere) isolatie en meer investeringen in duurzame energie (zoals zonnepanelen).

Hoe dit in de praktijk zal uitpakken weet nog niemand...

Meer uitleg

De voorstellen in het Klimaatakkoord zijn nog niet concreet. Het is belangrijk om helderheid te krijgen over de consequenties van de plannen in het Klimaatakkoord. Wij hebben alle reden om de diverse maatregelen goed in kaart te krijgen wat de verschillende kosten voor de Nederlandse huishoudens zullen zijn. Scenner.nl zal u concrete tips geven en hierover blijven informeren.

Energiekosten in eigen hand

Los van alle plannen van de overheid is het niet verkeerd om aan het einde van uw energiecontract (weer) te kijken of u kunt besparen door te switchen naar een goedkope energie aanbieding. Dit kan u zomaar € 350,- per jaar schelen!

Ontdek uw energiebesparing >>

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice