Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Thuiswinkel Waarborg

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

ProRail wil stations rookvrij maken

Datum: 2019-07-31 | Categorie: Algemeen | Auteur: Marieke

ProRail wil afscheid nemen van de rokers op het station. Als het aan ProRail ligt is het binnenkort verleden tijd om op het perron in de openlucht even lekker een sigaretje op te steken. In een reactie geven de ministeries van Volksgezondheid en Infrastructuur al aan dat zij achter dit plan staan.

Dagelijks komen er veel klachten binnen bij ProRail van reizigers die last hebben van de rokende mens. Ook komen er klachten binnen van ouderen, zieken en gezinnen met kinderen geeft een woordvoerder van ProRail aan. Zij willen niet wachten tot het kabinet een totaalverbod invoert en willen daarom vast zelf het voortouw nemen. 

Binnen twee jaar moet roken op 400 stations in Nederland niet meer zijn toegestaan. Door middel van overleg probeert ProRail ondere andere vervoerders, vakbonden en reizersverenigingen voor dit plan te winnen. NS houdt in deze nog een slag om de arm, zij vinden het namelijk ook belangrijk dat er genoeg draagvlak is onder reizigers en personeel. 

 

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice