Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

SLOOPdeCRISIS en Groepsveiling samen verder

Datum: 2019-02-07 | Categorie: Energie | Auteur: Marieke

Door een grote groep consumenten bij elkaar te brengen, worden betere energie aanbiedingen, energietarieven en voorwaarden geregeld bij energieleveranciers. De eerste doelstelling (in 2009) was en is nog steeds: zorgen dat de consument minder gaat betalen voor stroom en gas. De CR5 Group organiseert energieveilingen voor grote groepen consumenten, waar de energieleveranciers tegen elkaar bieden. Tot de goedkoopste energieleverancier overblijft. Van dit goedkope energie aanbod kunnen de consumenten, die ingeschreven staan, dan profiteren.

Levert een energieveiling altijd de goedkoopste energie aanbieding?
Het is steeds moeilijker om via energieveilingen de allergoedkoopste energie aanbieding uit de markt te krijgen. Dit komt doordat er maar weinig energieleveranciers mee willen doen aan een dergelijke veiling. Met als resultaat dat de meebiedende energieleveranciers niet "superdiep" hoeven te gaan om de energieveiling te winnen.

Geinteresseerd in de goedkoopste energie aanbieding? Klik hier!

 

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice