Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Nieuws

Zo bespaar je dit najaar op je energieverbruik en -kosten

Datum: 2019-11-06 | Categorie: Energie | Auteur: Marieke

 

De zomer is nu toch echt voorbij. Zwoele zomeravonden worden ingeruild voor knusse avondjes op de bank waar de radiator lekker hoog gestoken wordt. Dit is echter minder lekker voor de portemonee. Daarom geven wij een aantal tips om warm de winteravonden door te komen zonder een torenhoge energierekening als gevolg. 

Maak de woonkamer gezellig

Door de gordijnen 's avonds dicht te doen en kaarsen aan te steken, kun je een hoop energie besparen. Gordijnen houden de kou van de ramen tegen en kaarsen zorgen voor licht en warmte.

Stap over van energieleverancier

Wist je dat je door het overstappen van energieleverancier flink geld kan besparen? Het enige wat je hoeft te doen is je energieverbruik in te vullen op een vergelijkssite zoals Scenner.nl. Deze kijkt vervolgens welke energieleverancier de voordeligste is. 

Ontlucht de verwarmingen

Wordt de vermarming niet goed warm? Grote kans dat het ontluchten van de radiator zal helpen. Begin bij de verwarming die het dichtste bij de ketel staat. Draai het ontluchtingskraantje op met een radiatorsleutel tot er water uitkomt, draai hem vervolgens meteen weer dicht. En voilà! De verwarming wordt weer warm.

Door Merel Sanders

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice