Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Thuiswinkel Waarborg

Privacy Statement

Via de website www.scenner.nl worden privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt. Scenner B.V. is verantwoordelijk voor de opslag en verwerking van deze persoonsgegevens. Scenner B.V. is gevestigd op Weteringschans 109, Amsterdam, Nederland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71307605.

Scenner B.V. is zeer betrokken bij het beschermen van de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar websites. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig opgeslagen, verwerkt en beveiligd. Scenner B.V. leeft alle verplichtingen voortvloeiende uit de General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679) en andere privacywetgeving zorgvuldig na.

Persoonsgegevens
Bij het gebruik van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter, bijvoorbeeld doordat u aangeeft dat u aangeeft informatie te willen ontvangen met betrekking tot besparen op uw energierekening of als u deelneemt aan een (exclusieve) aanbieding/besparing.
De persoonsgegevens  die wij opslaan en verwerken zijn:

  • voor en achternaam, adres, geslacht, geboortedatum, mobiele telefoonnummer;
  • in- en uitschrijfdata, klikgedrag;
  • getoonde interesse in producten/diensten en de bijbehorende verbruiksgegevens;
  • bestelde producten/diensten en de bijbehorende verbruiks- en bestelgegevens;
  • klik- en browsegedrag op de website;
  • IP-adressen en tijdsstempels.

Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • het uitvoeren van uw bestelling;
  • het afstemmen van het aanbod en content op onze website;
  • het afstemmen van onze correspondentie, op basis van uw interesses en aan de hand van uw klik- en surfgedrag;
  • het verwerken van uw deelname aan prijsvragen, acties en andere aangelegenheden;
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website, chat, Whatsapp, mail, sociale media, …;
  • het verstrekken van informatie met betrekking tot nieuwe producten en diensten.

Uw (contact)gegevens kunnen worden verstrekt aan bedrijven die tot dezelfde groep als Scenner B.V. en Mindgrind B.V. behoren. Deze partijen kunnen u ook informatie tonen en/of sturen met betrekking tot groepskortingen, bespaarkansen of andere aanbiedingen.

Uw e-mailadres
Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u (beter) te informeren over verschillende soorten aanbiedingen, prijzen, besparingen, voordeelactie en groepskortingen. Uw e-mailadres kan soms ook worden gebruikt om u te informeren over verschillende soorten campagnes, aanbiedingen, prijzen en groepskortingen van andere bedrijven. Dergelijke bedrijven zijn vooraf zorgvuldig geselecteerd.

Uw mobiele telefoonnummer
Uw (mobiele) telefoonnummer kan worden gebruikt voor het initiëren en aanbieden van diensten en het afsluiten en uitvoeren van overeenkomsten. Als u heeft aangegeven interesse te hebben, kunnen we uw mobiele telefoonnummer ook gebruiken om met u te communiceren en u op de hoogte te houden over (nieuwe) bespaaracties, producten en diensten.

Inzage en correctie  
U heeft altijd recht op inzage in de persoonsgegevens die wij van u bezitten. Als deze gegevens onjuist mocht zijn kunt u ons helpen deze te corrigeren. Voor het verkrijgen van inzage of het corrigeren van uw persoonsgegevens kunt u een verzoek sturen naar het contactadres op de site (goedkoper@scenner.nl).  

Afmelden
Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen over scenner.nl kunt u zich op ieder moment afmelden door te klikken op de link in het bericht dat u ontvangt op uw mobiele telefoon en/of door te klikken op de link in de e-mail die u hebt ontvangen. Als u zich op deze manier afmeldt blijft u informatie ontvangen van bedrijven die tot dezelfde groep als Scenner B.V. behoren alsmede van haar sponsors en partners.  Als u zich ook voor deze informatie wilt afmelden, kunt u zich afmelden door een email te sturen naar goedkoper@scenner.nl. Het geheel blokkeren van uw gegevens zal ertoe leiden dat u geen informatie ontvangt over aanbiedingen waarin u misschien geïnteresseerd bent.

Bewaartermijn
Als u zich aanmeldt bij Scenner.nl staat u geregistreerd in onze database. Zolang u zich niet afmeldt bewaren wij uw gegevens – op een veilige wijze - met als doel de bespaarkansen en aanbiedingen zo persoonlijk mogelijk te blijven presenteren.

Browsersessies en IP-adres
Wij maken gebruik van het IP-adres van uw computer. Dit IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegewezen bij een browsingsessie op internet.  Het IP-adres van uw computer kan gebruikt worden om te zien hoe de website is gebruikt en voor het opstellen van analyses.

Cookies
Scenner.nl verzamelt en analyseert gegevens die verbonden zijn aan het gebruik van deze website, zoals domeinnaam, het aantal hits, welke pagina's zijn bezocht, vorige/volgende bezochte websites en de duur van een gebruikerssessie. Deze gegevens worden onder meer gebruikt om onze website te optimaliseren, en worden verzameld via cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website automatisch aangeboden wordt aan je browser.

Scenner.nl maakt daarnaast gebruik van externe advertentietechnologieën van gerenommeerde derde partijen (onder andere Google) om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Wij beogen hiermee de effectiviteit van internetadvertenties op onze website en de websites van derden te bepalen. Hiervoor maken we gebruik van cookies die ons zijn aangeleverd en door ons zijn geplaatst op onze website. Deze cookies zijn erop gericht om bepaalde handelingen en transacties van onze bezoekers op onze website te registreren en op basis van deze gegevens bepaalde profielen aan te wijzen voor desbetreffende bezoekers. Wij geven het websitegebruik van bezoekers van onze website door aan de servers van onze partner(s). De informatie die namens ons wordt verzameld, en via deze technologie wordt bijgehouden, is niet persoonlijk identificeerbaar.

Bij het eerste bezoek aan de website informeert Scenner.nl je over het plaatsen van cookies. Je kunt het gebruik van cookies voorkomen door de instellingen van je browser te wijzigen. Het gevolg van het niet geven van toestemming kan zijn dat bepaalde onderdelen van deze website minder of niet meer toegankelijk zijn.

Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

  • het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website en andere communicatiekanalen worden gebruikt door de bezoekers of lezers;
  • het optimaliseren van onze diensten;
  • het afstemmen van het aanbod en content op onze website;
  • het afstemmen van onze correspondentie, op basis van uw interesses en aan de hand van uw klik- en surfgedrag.
  • Afstemming in het tonen van advertenties op basis van uw interesses en aan de hand van uw klik- en surfgedrag.

Zie scenner.nl/cookieverklaring

Links
Op deze site ziet u een aantal hyperlinks naar andere websites. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de activiteiten omtrent gegevensbeheer van deze organisaties.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassingen
We behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring aan te passen en te wijzigen.

Contact
Alle opmerkingen, vragen en verzoeken over het gebruik van je gegevens kun je ons altijd meedelen per e-mail. Ook als je geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en/of diensten, kun je dit per e-mail aan ons melden. Je afmelding zullen we dan in beginsel binnen één week verwerken. Vergeet niet je voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven, zodat wij er zeker van zijn dat we de gegevens van de juiste persoon verwijderen.

Contactgegevens:
Scenner BV
Weteringschans 109
1017 SB AMSTERDAM
goedkoper@scenner.nl

Disclaimer
De inhoud van deze site heeft onze aandacht en wordt zorgvuldig behandeld.  Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie die wordt getoond 100% correct is.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19 april 2018.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice