Contact

Advies nodig? Wij zijn er voor u!

Bij ons staat u op de eerste plaats. Onze overstapcoaches beantwoorden graag uw vragen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Mail ons

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
Mail naar: goedkoper@scenner.nl


Bel mij

Laat ons weten wanneer u het beste uitkomst, dan bellen wij u terug.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Werkwijze

U meldt zich aan, ondertekent de machtiging en overeenkomst, en wij doen de rest. U bent klaar in slechts 5 minuten.

Onze specialisten maken gebruik van een grote database transacties door heel Nederland en hebben meer dan 10 jaar ervaring met WOZ-Bezwaarprocedures.

Stap 1 Aanmelden
U meldt zich kosteloos en vrijblijvend middels het aanmeld formulier aan op de website van onze partner Bezwaarmaker.nl. Of u kunt contact met ons opnemen, om de formulieren per post te ontvangen. Let op! Er moet binnen 6 weken na het ontvangen van de beschikking bezwaar gemaakt worden.

Naar aanmelden

Stap 2 Retourneren
Na de aanmelding ontvangt u van ons een formulier dat door u ondertekend moet worden. Met dit formulier worden wij gemachtigd om namens u een bezwaar in te dienen tegen de vastgestelde WOZ-waarde(s) van uw onroerend goed. Zodra u het ontvangen formulier heeft ondertekend ontvangen wij deze van u retour samen met (een kopie van) de beschikking. Wanneer wij die van u hebben ontvangen vragen wij namens u het taxatieverslag op van de gemeente waarna we de haalbaarheid kunnen beoordelen.

Stap 3 Opstellen
Wanneer uw dossier in behandeling wordt genomen kunt u via de inloggegevens die u bij de aanmelding heeft ontvangen de status van uw dossier volgen. Bij het opstellen van het bezwaarschrift wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de argumenten die u bij de aanmelding heeft aangedragen. Mochten wij nog vragen hebben dan wordt er contact met u.

Stap 4 Indienen
Het bezwaarschrift wordt door ons naar de gemeente gestuurd. Hier heeft u zelf geen enkel werk aan. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken.

Stap 5 Evaluatie
De gemeente heeft het gehele kalenderjaar de tijd om uitspraak te doen. Zodra de uitspraak bij ons bekend is nemen wij contact met u op om de uitspraak te bespreken.

Wanneer de uitspraak niet naar tevredenheid is dan kunnen wij in overleg met u ook de beroepsprocedure voeren. Hiervoor nemen wij altijd contact met u op. Deze procedure is natuurlijk ook weer geheel kosteloos voor u.


 

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over tarieven of overstappen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar goedkoper@scenner.nl

Maandelijkse kosten. Goedkoper.

Wij vergelijken aanbiedingen van zoveel mogelijk verkopers, zodat u makkelijk de goedkoopste aanbieding krijgt.

Meld u gratis en vrijblijvend aan en wij informeren u over de goedkoopste aanbiedingen.

- Of vul hieronder een e-mailadres in -

We beloven dat we u geen spam sturen. Wij mailen u maximaal 1x per week met een scherpe aanbieding. Bekijk onze privacy statement

Onze klantenservice